LifeFitness Пусни видеото

LifeFitness

ACTIVATE SERIES

Пътеката „Activate Series“ е тънка, издръжлива и подходяща за обекти с всякакъв размер и капацитет. Снабдена с интуитивна конзола, с перфектен дизайн- подходяща както за начинаещи, така и за напреднали спортисти.Осигурен достъп до ценна информация за употреба на www.LFconnect.com.

ВЕЛОЕРГОМЕТРИ

Една първокласна комбинация между неповторимо дигитално преживяване и безценна обратна връзка и обработка на информация за Вашия обект. Лесният заход, прави уредът подходящ за хора, с различно ниво на подготовка. При свързване, конзолите предлагат детайлна информация за продукта, което е безценно за качественото менажиране на всеки обект.

КАЧЕСТВО. ПРЕЦИЗНОСТ. ИНОВАЦИЯ.

LIFEFITNESS

Американска фирма, марка №1 за професионално и домашно фитнес оборудване. Life Fitness предлага пълната гама от кардио и силови уреди, с най-добрата ергономия за начинаещи и професионалисти. Фирмата представлява и марката лидер в bodybuilding – hammer strength, високо пофесионалнни машини със свободни тежести, независимо движение и доживотна гаранция. Едно е сигурно Life Fitness е компания издържала теста на времето вече 4 десетилетия на глобалния пазар на фитнес оборудване. Нейното мото „Build to Lead” / направени за да водят / е гаранция за просперитет, имидж и най-високо качество.

Свържете се с нас:

+ 359 899 779 229; емейл: support@livext.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини: – Наложен платеж при доставка с куриер  – Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter. Моля, въведете емейл в полето:

© 2018 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.