Let's Bands

POWER SET

Powerset MAX включва три ластика Powerbands MINI и един ластик Powerbands MAX Black. Този сет е Вашият верен другар във всички тренировки, без значение от мястото и целта! С PowerSet MAX за Вас просто няма ограничения!

LADY POWER SET

За едно ново „Аз“! Всичко започва с три нива на съпротивление – леко, средно и трудно, всяко облечено в свой, уникален цвят- светло розово, розово и лилаво. Със закупуването на PowerSet Lady, Вие получавате и уникален мотивационен постер за бърз старт, торбичка за съхранение, код за достъп до Вашата 4 седмична тренировъчна програма и още много упражнения в нашата онлайн платформа.

ТРЕНИРАЙ СЪС СТИЛ

LET’S BANDS

Вярваме, че  здравето и спорта трябва да бъдат достъпни за всички и сме горди да бъдем част от Вашия път към успеха!

 Let’s Bands е първата компания,която изгражда оригинален модел на ластик със съпротивление. Комбинацията между първокачествен продукт и прогресивно обучение изкарва марката в първите редици на най-високоефективните тренировъчни методи!

Стремим се да поддържаме най-високи стандарти на качество и да Ви помогнем да постигате целите си безопасно и сигурно. Ние, от Let’s Bands Bulgaria, предлагаме онлайн тренировъчни програми, които сме разработили специално за нашите клиенти и сме таргетирали според желаните резултати- загуба на тегло, градене на мускулна маса, здраве и тонус.

Свържете се с нас:

+ 359 899 779 229; емейл: support@livext.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини: – Наложен платеж при доставка с куриер  – Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter. Моля, въведете емейл в полето:

© 2018 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.