ESCAPE FITNESS Пусни видеото

ESCAPE FITNESS

YOGA MATS

Направена със специална повърхност, за по-стабилно позициониране и елиминиране на хлъзганията, тази постелка ще ви помогне да се ориентирате и по-добре в пространството. Пунктираната линия я прави не само ефектна във визията си, но и помага на начинаещи и напреднали да намерят баланс и да разпределят тежестта си равномерно.

RESISTANCE TUBS

Маркирани,за по-лесно разпознаване на нивото на съпротивление, тези ластици ви позволяват да се развивате в тренировките си. Дръжките са със специално покритие, за по-стабилно захващане,което позволява изпълнението на динамични упражнения.

ESCAPE YOUR LIMITS

ЦЯЛОСТНИ, АТРАКТИВНИ И ФУНКЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ

Движещата сила на Escape Fitness са желанието и стремежът към постоянно развитие и иновации -Еscape your limits! В същността на марката е заложено забавлението. Тренировките трябва да бъдат интерактивни и весели, протичащи под формата на игра, а от това произлиза и стилът, който следваме- ярки цветове, многофункционални аксесоари, позволяващи голямо разнообразие от групови занимания.

Свържете се с нас:

+ 359 899 779 229; емейл: support@livext.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини: – Наложен платеж при доставка с куриер  – Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter. Моля, въведете емейл в полето:

© 2018 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.