ASICS Пусни видеото

ASICS

ASICS Bulgaria

Като търговец на спортни стоки нашата мисия е да следваме философията на ASICS – “Anima Sana In Corpore Sano” (Здрав дух в здраво тяло), предоставяйки най-добрия и подходящ продукт на всеки клиент.

СПОРТНИ ОБЛЕКЛА

Представител на ASICS за България. В сайта ще намерите маратонки ASICS, спортни обувки Onitsuka Tiger, раници и чанти Eastpak, топки и аксесоари

ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО

МИСИЯ

ASICS е съкращение от латинския израз “Anima Sana In Corpore Sano” или „Здрав дух в здраво тяло“. Като остават верни на философията, на която се основават, всяко нововъведение на ASICS, всяко понятие, всяка идея са насочени към създаване на най-добрия продукт. Мисията ни е да се превърнем в търговска марка номер едно за любителите на спорта. За да постигнем това, поемаме отговорността да продължаваме да произвеждаме най-добрите изделия. Стремежът ни е да усъвършенстваме нашите технологични постижения и да преминем отвъд границите, които поставя тялото с необходимостта си от спортна екипировка. Ангажираме се да създадем хармония между тялото и душата.

Свържете се с нас:

+ 359 899 779 229; емейл: support@livext.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини: – Наложен платеж при доставка с куриер  – Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter. Моля, въведете емейл в полето:

© 2018 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.