ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Водеща Академия за Високоинтензивни Онлайн Тренировки
ИЗБЕРИ АБОНАМЕНТЕН ПЛАН

NO LIMITS

ВЗЕМИ НАШАТА ПРОГРАМА И СТАНИ ПОБЕДИТЕЛ
КУПИ АБОНАМЕНТ
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Уважаеми клиенти, Обърнете още веднъж внимание на точка 3 от нашите Общи Условия, описващи Политиката на поверителност на LiveXT.com

  1. Защита на личните дании

„МК Спорт“ЕООД обработва личните данни, които получава при оперирането на интернет страница https://livext.com в съответствие с разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”) и свързаната правна уредба, включително Закона за защита на личните данни.  3.1. Какво са Личните данни „Лични данни“ означава всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано („субект на данни“); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социална идентичност на това физическо лице; 3.2. Какви Лични данни обработваме  Категориите лични  данни, които се обработват са „обикновени” лични данни – имена, електронна поща, адрес, IP адрес,  телефонен номер, e -mail и др.    3.3. За какви цели получаваме  Лични данни Целите за които LiveXT обработват личните данни са:

  • Дейности по управление на електронния ни магазин:
  • Изпълнение на направена поръчка/и от електронния магазин на LiveXT на основание сключването на договор;
  • Поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги
  • Рекламата на стоки и услуги на LiveXT.
  • Ползването на „бисквитки”.  
  • Използваме лична информация, защото тя ни помага в разработването, доставката и усъвършенстването на продуктите, услугите, съдържанието и рекламата ни.
  •  Възможно е периодично да използваме личната Ви информация, за да изпращаме важни съобщения като известия относно покупките Ви и промени в правилата, условията и различните ни политики.
  • Възможно е и да използваме личната Ви информация за вътрешни цели като проверки, анализ на данни и проучвания за усъвършенстването на продуктите, услугите и комуникацията с клиентите на LiveXT.
  • Ако участвате в събития, лотария, конкурс или промоция, е възможно да използваме предоставената от Вас информация, за да администрираме тези програми.

3.4.  На какво основание обработваме Вашите лични данни Обработването на личните данни се основава на съгласие на субекта на лични данни, съобразно разпоредбата на чл. 6, параграф 1, буква а) от Регламент (ЕС) 2016/679, а именно – субектът на данните е дал съгласие за обработване на данните му за изрично посочените цели. Обработването е необходимо и за изпълнение на предлаганата услуга, съгласно чл. 6, параграф 1, буква б). 3.5.  На кого разкриваме Вашите лични дании В дадени случаи „МК Спорт“ЕООД може да разкрива лични данни пред наши партньори, които работят за нас, като предоставят продукти и услуги, свързани с дейността на Дружеството или помагат на  „МК Спорт“ЕООД в маркетинга към клиентите. Личната информация ще бъде споделяна от нас само с цел усъвършенстване продуктите, услугите и рекламата ни; тя няма да бъде споделяна с трети страни за техни маркетингови цели. Когато законът изисква това от нас, при съдебен процес, при съдебен спор и/или по заявка от страна на обществени и правителствени органи в или извън Вашата страна на местоживеене – „МК Спорт“ЕООД може да разкрие личните ви данни пред трети лица. Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че за целите на националната сигурност, правоприлагането или други проблеми от обществена значимост, такова разкриване е необходимо или уместно. 3.6. Трансфер в трети страни „МК Спорт“ЕООД не прехвърля данните Ви  в трети страни извън ЕС като правило. В отделни случаи е възможно данните Ви да бъдат прехвърлени в трети страни за изпълнение  на договор между „МК Спорт“ЕООД и дружество, действащо като изпълнител за определени услуги. В тези случаи „МК Спорт“ЕООД гарантира този трансфер да бъде извършен при пълно съответствие с нивото на защита на лични данни, което се предоставя с Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).   3.7. В какъв срок съхраняваме Вашите лични дании  Срокът, за който ще съхраняваме Вашите  лични данни, е осем години от датата на даденото от Вас съгласие. 3.8. Какви мерки за защита на личните данни предприемаме Мерките за сигурност които се прилагат за защита на личните данни са: въвеждане както към момента на определянето на средствата за обработване, така и към момента на самото обработване, на подходящи технически и организационни мерки, които са разработени с оглед на ефективното прилагане на принципите за защита на данните, като свеждане на данните до минимум, и интегриране на необходимите гаранции в процеса на обработване, както и въвеждане на подходящи технически и организационни мерки, за да се гарантира, че по подразбиране се обработват само лични данни, които са необходими за всяка конкретна цел на обработването. 3.9. Какви са Вашите права Във връзка със събирането и обработването на личните данни, Вие имате следните права:

  • имате право да поискате копие от Вашите лични данни  и право на достъп по всяко време до личните си данни;
  • имате право да прехвърлите личните си данни на друг администратор на лични данни, без да бъдете възпрепятствани от наша страна;
  • имате право да поискате  да коригираме без ненужно забавяне неточните Ви лични данни, както и данните, които не са вече актуални. За целите на коригиране или допълване на личните Ви данни трябва да подадете отделна декларация, в която да посочите актуални лични данни; 
  • имате право да поискате  личните Ви данни да бъдат изтрити без ненужно забавяне при наличието на някое от следните основания: личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани; когато сте оттеглил своето съгласие; когато сте възразил срещу обработването, когато обработването е незаконосъобразно; когато личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на Съюза или правото на държава членка, което се прилага спрямо администратора; когато личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.

Личните Ви данни може да не бъдат изтрити само на някоя от следните причини: А) упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация; Б) за спазване на правно задължение от администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес, или при упражняването на официални правомощия, които са предоставени на администратора; В) по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве; Г) за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели, доколкото съществува вероятност заличаването да направи невъзможно или сериозно да затрудни постигането на целите на това обработване; или за установяването, упражняването или защитата на правни претенции. 

  • имате право да поискате администраторът на личните Ви данни  да ограничи обработването на личните Ви данни, като в този случай данните ще бъдат само съхранявани, но не и обработвани.
  • имате право да оттеглите Вашето съгласие за обработване на личните Ви данни по всяко време с отделна молба, депозирана пред нас.
  • имате право на възражение срещу обработването на личните Ви данни, като компетентният за това орган е Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „“Проф. Цветан Лазаров” № 2 (www.cpdp.bg).
  • при нужда да използваме Вашите лични данни за нова цел, която не е обхваната от настоящите условия, ще Ви предоставим ново известие за защита на данните и когато и където е необходимо, ще изискаме Вашето предварително съгласие за новото обработване.

3.10. КАКВИ СА ПОСЛЕДИЦИТЕ АКО ОТТЕГЛИТЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ОБРАБОТВАНЕ При оттегляне на съгласието си за обработване на личните му данни, всеки субект на лични данни може да го направи по всяко време. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването преди оттеглянето. Оттеглянето на съгласието може да стане през електронна форма на сайта https://livext.com, или на следния email: support@livext.com – Оттеглянето на съгласието за обработка на данните за целите, посочени по-горе ще има за резултат това, че „МК Спорт“ЕООД няма да може да Ви изпраща съобщения и свои издания с рекламна, маркетингова и търговска цел, както и да контактува с Вас по въпроси, свързани с клиентската програма по електронен път. – Оттеглянето на съгласието за обработка на данните за целта, посочени по-горе ще има за резултат това, че „МК Спорт“ЕООД няма да може да контактува с клиента си по въпроси, свързани с клиентската програма, на посочения от него мобилен телефон, както и да му изпраща sms съобщения и съобщения чрез приложението Viber с рекламна, търговска и маркетингова цел. ДАННИ ЗА КОНТАКТ АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ СЪС ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИ ДАННИ, МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТОВА ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:  На имейл адрес: support@livext.com По пощата: Гр. София, жк.  Дружба 2 Бл. 514 Вх.В Ап. 12 Как да управлявате бисквитките в различните уеб браузъри За да намерите информация за това как да управлявате бисквитките в основните уеб браузъри, използвайте връзките по-долу. PC компютър и Mac компютър

Мобилни устройства

Не сте сигурни с кой уеб браузър разполагате? Ето как да разберете: PC: отворете уеб браузъра и щракнете върху „Help“ (Помощ) в горната част на прозореца на браузъра. След това изберете „About“ (За). Трябва да се появи изскачащ прозорец с информация за вашия браузър. Mac:отворете уеб браузъра и щракнете върху името му в горната част на екрана (напр. „Safari“ или „Firefox“). След това изберете „About“ (За). Трябва да се появи изскачащ прозорец с информация за Вашия браузър. Мобилно устройство:Проверете името на приложението, което отваряте за сърфиране в интернет. Повече информация за управление на бисквитките – www.allaboutcookies.org е полезен ресурс с много подробна информация за бисквитките и как да ги управлявате.

Свържете се с нас:

+ 359 899 779 229; емейл: support@livext.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини: – Наложен платеж при доставка с куриер  – Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter. Моля, въведете емейл в полето:

© 2018 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.