+ СВЪРЖИ СЕ С НАС:

ИСКАШ ДА ЗАПАЗИШ ЧАС ЗА ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВКА ИЛИ ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ НАШИЯ ЕКИП, МОЛЯ ПОПЪЛНИ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ИЛИ СЕ ОБАДИ НА ТЕЛ. +359 899 779 229.


+ КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

НАШИТЕ ТРЕНЬОРИ

Треньор

Светлин Спасов

Треньор

Деси Николова

ИМАТЕ ВЪПРОСИ

Обадете се или ни пишете

+359899779229 - LiveXT Team

Получавайте Новини

за програми и събития

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Свържи се нас:

+ 359 899 779 229

Изпрати емейл:

support@livext.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Инструкции- КАК РАБОТИ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини:

– Наложен платеж при доставка с куриер 
– Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter.

Моля, въведете емейл в полето:

© 2020 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.