ЗА НАС

Водеща Академия за Високоинтензивни Онлайн Тренировки
ИЗБЕРИ АБОНАМЕНТЕН ПЛАН

NO LIMITS

ВЗЕМИ НАШАТА ПРОГРАМА И СТАНИ ПОБЕДИТЕЛ
КУПИ АБОНАМЕНТ
КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме спортисти през целия си житейски път до сега. Учихме много и има още да учим, но не спираме да се развиваме и да търсим ефективни методики, които да доведат всички нас до желания резултат. Създадохме „TABATA WORKOUT ACADEMY“ с единствената цел, да предадем нататък целия опит и знания, които сме натрупали до момента. Обучихме много инструктури в сферата на груповите тренировки.

МИСИЯ

Сега искаме да ни допуснеш в твоя дом и да теренираме здраво. Фитнеса не е просто в залата. Той е в сърцето ти! Твоята трансформация е нашата страст. Ние сме твоя личен треньор по всяко време и на всяко място, твоя източник на вдъхновение и подкрепа. Ние ти предлагаме изпитани методики и продукти, от които имаш нужда за да постигнеш желаните резултати.

ВИЗИЯ

Имаме ясна визия за това, как да постигнем всичко. Само бъди смел и ни последвай, защото ние сме изпробвали много. Ще ти дадем само и единствено ефективните и точни методики. Промяната е път, в който ще бъдем рамо до рамо.

ЦЕННОСТИ

Изграждайки нова визия, развивайки по-голяма сила, напредвайки с нашите програми ти ще бъдеш уверен и спокоен в утрешния ден, защото извървяният път е просто поглед през рамо, там където ще си кажеш „Аз преминах това и никак не бе трудно!“. Така че, добре дошъл в новото си тяло и се чувствайте добре.

Свържете се с нас:

+ 359 899 779 229; емейл: livextteam@gmail.com

*Съдържанието на нашия уебсайт е само за информационни цели и не е предназначено за диагностициране на каквито и да било медицински състояния, за замяна на съветите на медицински специалисти или за предоставяне на медицински съвети, диагноза или лечение.

*Консултирайте се с Вашия лекар и спазвайте всички указания за безопасност, преди да започнете някаква програма за тренировка или план за хранене, или когато използвайте добавка или продукт за хранене, особено ако сте бременна, кърмите, имате някакви заболявания или приемате някакви лекарства.

*Резултатите варират в зависимост от началната точка, целите и усилията. Упражнението и правилното хранене са необходими, за да се постигне и поддържа загуба на тегло и дефиниране на мускулите. Препоръките, показани, може да са използвали повече от един продукт или да са разширили програмата, за да постигнат максималните си резултати.

ЗА НАС

ДОСТАВКА

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

На сайта www. livext.com може да направите разплащане по следните начини:

– Наложен платеж при доставка с куриер 
– Електронно разплащане с карта/PayPal

Запиши се за електронен бюлетин

Желая да получавам бюлетин/newsletter и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на ел.бюлетин/newsletter.

Моля, въведете емейл в полето:

© 2018 LiveXT. All rights reserved.

Designed by GN / Powered by BCT Ltd.